AFK Allt För Kontor

Hej, vad kul att du hittade
till vår hemsida!

Ett fullserviceföretag med stora ambitioner

Allt För Kontor i Väsby är ett fullserviceföretag och en totalleverantör, vilket gör det möjligt för er att beställa Allt För Kontors behov från en leverantör.
Bolaget startades 1988 av Ragnar Kullander, med kontor och lager i Upplands Väsby. Ragnar har varit i kontorsvarubranschen sedan 1971. Idag drivs bolaget tillsammans med Stefan Kullander, som började 1993.

Allt För Kontor är ett företag på marknaden som på ett säkert sätt och till konkurrenskraftiga priser tillhandahåller kontorsmöbler såsom, el bord, el stativ, arbetsstolar, hurtsar, förvaringsskåp, skåp, klädskåp, fällbord m.m. Detta gäller såväl uthyrning, som försäljning av både begagnade och nya kontorsmöbler.

Vi är experter inom vårt område och hjälper Er att ta fram den bästa lösningen just för Er. Det går t ex utmärkt att kombinera både begagnade och nya kontorsmöbler.

Vi säljer allt från hela kontorslösningar till enstaka möbler och vi hjälper er med kompletta inredningsförslag och hela kontorslösningar och självklart erbjuder vi nya som begagnade kontorsmöbler.

Kaffemaskiner

Vi har marknadsfört kaffemaskiner sen 1988. När det gäller service på maskinerna kommer vi till er och gör en teknisk samt hygienisk service en gång per månad. Den dagliga rengöringen samt påfyllning ombesörjer
ni själva.

Produkterna som behövs till kaffemaskinen skall ni köpa av oss.
Vi erbjuder nya och begagnade kaffemaskiner och vattenmaskiner.

Alla bilder och text på alltfk.se & alltforkontor.se tillhör Allt För Kontor i Väsby AB och är upphovsrättsskyddade.

Vi har allt för kontor

t.ex. Kontorsmöbler, Kontorsmaterial, Kaffe, Engångsmaterial, Trycksaker samt Reklamartiklar.

Vad är vi för företag och vad kan vi erbjuda?

  • Vi är ett familjeföretag
  • Vi är ett flexibelt företag
  • Vi är det personliga företaget
  • Du får allt från en leverantör
  • Vi Levererar med egna bilar
  • Vi säljer Allt För Kontor, från pennor till möbler
  • Vi erbjuder snabba leveranser

 

Vi är din lokala möbel och kaffeleverantör. Att köpa och slänga gammalt är varken bra för ekonomin eller miljön. Hjälp till att minska utsläppen och värna om miljön, handla lokalt av oss. Vi levererar med egna bilar inom hela Stockholmsregionen, vilket borgar för tillförlitliga och snabba leveranser, samt väl utnyttjande av befintliga resurser. Vid akuta behov kan vi för det mesta leverera under dagen.
Ragnar Kullander
Ragnar Kullander
Stefan Kullander
Stefan Kullander
Stefan Kullander

Följ oss på: